Ajax ten koste van Heerenveen naar bekerfinale

Ajax ten koste van Heerenveen naar bekerfinale

3 maart 2021 Uit Door admin

HEERENVEEN – Ajax heeft zich woensdagavond in Heerenveen voor de zesentwintigste maal geplaatst voor de bekerfinale. De Amsterdammers wisten in Heerenveen met 3-0 te winnen van SC Heerenveen. Tadic, Klaassen en Neres scoorden voor de Amsterdammers.

Bekerfinale

Ajax speelt in de finale van de Toto KNVB Beker tegen Vitesse uit Arnhem. De finale zal op 18 april in de Kuip in Rotterdam worden gespeeld. De wedstrijd in de Kuip begint om 18.00 uur. Ajax wist de bekerfinale in totaal 19 keer te winnen. Vitesse stond drie keer in de finale en won de beker één keer.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!