CONCACAF Gold Cup Suriname - Guadeloupe

CONCACAF Gold Cup Suriname – Guadeloupe

13 juli 2021 Uit Door admin

CONCACAF Gold Cup Suriname – Guadeloupe

HOUSTON– Het nationaal voetbalteam van Suriname ontmoet woensdag om 01.00 uur in de CONCACAF Gold Cup het team van Guadeloupe. De wedstrijd in Groep C zal worden gespeeld in het BBVA Compass Stadium in Houston, Texas en is live te zien op tv en een gratis livestream.

Livestream

De wedstrijd tussen Suriname en Guadeloupe is live te zien op tv. Er zijn echter ook gratis streams beschikbaar om de wedstrijd te bekijken. Via onderstaande linkjes ga je rechtstreeks naar de streamlinkjes. (de linkjes zijn 30 min. voor aanvang beschikbaar)

STREAMLINK 1STREAMLINK 2STREAMLINK 3

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!