Conference League livestream Drita – Feyenoord

Conference League livestream Drita – Feyenoord

2021-07-20 Uit Door admin

Conference League livestream Drita – Feyenoord

PRISTINA – Feyenoord start donderdag 22 juli om 21.00 uur het nieuwe voetbalseizoen met een wedstrijd in de UEFA Europa Conference League. Op bezoek in Kosovo nemen de Rotterdammers het in de tweede kwalificatie ronde op tegen Drita uit Pristina. De Rotterdammers komen een week later thuis in actie voor het tweede duel.

Livestream

De wedstrijd tussen Drita en Feyenoord is live te zien op tv. Er zijn echter ook gratis streams beschikbaar om de wedstrijd te bekijken. Via onderstaande linkjes ga je rechtstreeks naar streamlinkjes om de seizoen opener van Feyenoord te gratis te bekijken. (de linkjes zijn 30 min. voor aanvang beschikbaar)

Conference League livestream Drita – Feyenoord

STREAMLINK 1
STREAMLINK 2
STREAMLINK 3

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!