EK Volleybal Nederland - Turkije

EK Volleybal Nederland – Turkije

22 augustus 2021 Uit Door admin

EK Volleybal Nederland – Turkije

CLUJ-NAPOCA – Het Nederlands vrouwen volleybalteam speelt op dinsdagmiddag 24 augustus haar vierde wedstrijd op de Europese Volleybal Kampioenschappen. De vrouwen wisten de drie voorgaande wedstrijden tegen o.a. Roemenië, Finland en Oekraïne te winnen. Dinsdagmiddag is Turkije om 16.30 uur de vierde tegenstander. De wedstrijden van het Nederlands vrouwen volleybalteam zijn live te zien via een stream.

Live kijken

Kijk hier de EK volleybal voor vrouwen live. De wedstrijd tussen Nederland en Turkije is gratis te zien via onderstaande stream. Klik op de link om naar één van de linkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

EK Volleybal Nederland – Turkije

  1. Gratis stream
  2. Op tv bij Ziggo Sport (zie tv gids Ziggo Sport)
  3. Als livestream via Ziggo Sport Pay per View (3,99 euro per wedstrijd)
  4. Als livestream via EuroVolleyTV (alle wedstrijden voor €4.99, klik op EUROVOLLEY WOMEN competition pass).

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 –  Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk sport kijken via een gratis live stream. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!