EK Waterpolo 17.00 uur Live Nederland - Griekenland

EK Waterpolo 17.00 uur Live Nederland – Griekenland

10 januari 2024 Uit Door admin

EK Waterpolo 17.00 uur Live Nederland – Griekenland – Kijk deze EK Waterpolo tussenronde wedstrijd hier donderdag direct live!

In het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven worden van 5 tot en met 13 januari 2024 de Europese Waterpolo Kampioenschappen voor vrouwenteams gehouden. Het EK waterpolo voor mannen wordt van 4 tot en met 16 januari 2024 gespeeld in de Kroaatse steden Dubrovnik en Zagreb.

De Waterpolo EK voor mannen en vrouwen live kijken

Wil je alle waterpolo wedstrijden live kijken? De wedstrijden van het Nederlands mannen en vrouwenteam zijn live te zien op NOS.nl. De overige wedstrijden zijn de zien via een aantal livestream kanalen. Ga hiervoor naar onze speciale waterpolopagina!

Livestream EK Waterpolo 2024

EK Waterpolo 17.00 uur Live Nederland – Griekenland

NEDERLAND – GRIEKENLAND #STREAM1 #STREAM2 #STREAM3

LIVE – EK WATERPOLO 2024 – LIVE

NOG MEER ONLINE SPORT KIJKEN!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 / STREAMPLAYER24 – De meeste sportliefhebbers kijken hun favoriete sport(en) op tv. Dit zijn meestal kanalen waar je een abonnement voor moet afsluiten. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een Online (soms gratis) dienst. Via zo’n gratis online dienst kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv (soms gratis) films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTV, VECDN en Livesoccertv. Dus neem er gerust eens een kijkje en wie weet zit er iets voor jou bij!