EK Waterpolo Live Nederlandse mannen - Roemenië

EK Waterpolo Live Nederlandse mannen – Roemenië

5 januari 2024 Uit Door admin

EK Waterpolo Live Nederlandse mannen – Roemenië – Kijk de EK Waterpolo wedstrijd Nederland – Roemenië hier vrijdag om 20.00 uur live! Wil je van 4 t/m 16 januari de EK Waterpolo voor mannen en vrouwen live volgen? Bekijk hier het volledig programma voor de vrouwen en mannen!

In het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven worden van 5 tot en met 13 januari 2024 de Europese Waterpolo Kampioenschappen voor vrouwenteams gehouden. Het EK waterpolo voor mannen wordt van 4 tot en met 16 januari 2024 gespeeld in de Kroaatse steden Dubrovnik en Zagreb.

Indeling EK Waterpolo 2024

Complete poule-indeling EK Vrouwen

Divisie 1: Groep A Nederland, Hongarije, Kroatië, Griekenland. Groep B Spanje, Israël, Frankrijk, Italië

Divisie 2: Groep C Roemenië, Servië, Tsjechië, Turkije. Groep D Slowakije, Duitsland, Engeland, Bulgarije

Indeling Groepsfase mannen:

Complete poule-indeling EK Mannen

Divisie 1: Groep A Montenegro, Spanje, Frankrijk en Kroatië. Groep B Georgië, Hongarije, Italië en Griekenland.

Divisie 2: Groep C Servië, Duitsland, Israël en Malta. Groep D Slowakije, Nederland, Slovenië en Roemenië.

De Waterpolo EK voor mannen en vrouwen live kijken

Wil je alle waterpolo wedstrijden live kijken? De wedstrijden van het Nederlands mannen en vrouwenteam zijn live te zien op NOS.nl. De overige wedstrijden zijn de zien via een aantal livestream kanalen. Ga hiervoor naar onze speciale waterpolopagina!

Livestream EK Waterpolo 2024

EK Waterpolo Live Nederlandse mannen – Roemenië

LIVE – EK WATERPOLO 2024 – LIVE

NOG MEER ONLINE SPORT KIJKEN!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 / STREAMPLAYER24 – De meeste sportliefhebbers kijken hun favoriete sport(en) op tv. Dit zijn meestal kanalen waar je een abonnement voor moet afsluiten. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een Online (soms gratis) dienst. Via zo’n gratis online dienst kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv (soms gratis) films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTV, VECDN en Livesoccertv. Dus neem er gerust eens een kijkje en wie weet zit er iets voor jou bij!