F1 GP Groot-Brittannië: Wie pakt de zege?

F1 GP Groot-Brittannië: Wie pakt de zege?

2024-07-07 Uit Door admin

F1 GP Groot-Brittannië: Wie pakt de zege? – Vanmiddag gaat om klokslag 16.00 uur de twaalfde Formule 1 Grand Prix van het seizoen van start. Lokatie dit weekend het wereldberoemde racecircuit van het Britse Silverstone.

Silverstone

Op het circuit, de Britse thuishaven van de motorsport zullen de formule 1 bolides vanmiddag over 52 ronden beslissen wie zich de winnaar van 2024 mag noemen. Het circuit van Silverstone heeft een lengte van 5,891 kilometer met daarin 18 bochten. Het snelste rondje staat sinds 2020 op naam van Max Verstappen. De huidige wereldkampioen deed er toen 1:27.097 over.

Verstappen op tweede startrij

De Brit George Russell pakte gisteren tijdens de kwalificatie de beste startplek. Naast hem staat zijn land- en teamgenoot Lewis Hamilton. Lando Norris is de derde Brit. Hij staat op de tweede startrij naast z’n rivaal Max Verstappen. Oscar Piastri gaat als vijfde van start. De Australisch autocoureur staat naast Nico Hülkenberg.

Waar kan je de race live kijken?

De Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië is live te zien bij sportzender ViaPlay en via de website van F1.com. Voor beide diensten is er wel een abonnement nodig.

VIAPLAY TVZIGGO TVKPN TVFORMULA1 TV

Live kijken via een stream

Sommige sportliefhebbers kijken via een illegaal (gratis) onlinekanaal. Pagina’s waar je deze linkjes kan vinden zijn: #1TIP#2TIP#3TIP, #4TIP.

LIVE SPORT KIJKEN!

Sportstream24

Er zijn heel veel websites die linkjes plaatsen om gratis online sportwedstrijden te kunnen kijken. De beste streamlinkjes kan je vinden bij Sportstream24. Sportstream24 heeft zelf geen licentie om uitzendingen aan te bieden maar je kan er wel de beste linkjes vinden.

FreeSoccer

Freesoccer is een site waar je via gratis linkjes voetbal kan kijken. Hier kan je na hartelust nagenoeg alle voetbalcompetities volgen.