F1 Grand Prix van Oostenrijk Live

F1 Grand Prix van Oostenrijk Live

10 juli 2022 Uit Door admin

F1 Grand Prix van Oostenrijk Live

Kijk hier vanmiddag vanaf 13.55 uur gratis naar de F1 Grand Prix van Oostenrijk Live. De voorbeschouwing en de race kijk je hier LIVE!

Max Verstappen vanaf pole

Na de kwalificatie van vrijdag en de sprintrace van zaterdag melden de Formule 1 bolides zich vanmiddag voor de Grand Prix van Oostenrijk. Max Verstappen was met zijn bolide van Red Bull de beste tijdens de kwalificatie en de sprintrace. Hij gaat derhalve ook van start vanaf de mooiste startplek pole. Ferrari coureur Charles Leclerc gaat vlak naast Verstappen van start en Carlos Sainz heeft op de tweede startrij de beste startplek.

Programma:

Het programma voor de Grand Prix van Oostenrijk ziet er als volgt uit: Zondag 10 juli 08.25 uur Formule 3 race, 09.55 uur Formule 2 race, 11.40 uur Porsche Supercup. Vanaf 13.55 uur voorbeschouwing op de Grand Prix van Oostenrijk. Vanaf 15.00 uur de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk.

De GP van Oostenrijk gratis kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Grand Prix van Oostenrijk Live

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!