Formule 1 GP Groot-Brittannië Programma

Formule 1 GP Groot-Brittannië Programma

2024-07-06 Uit Door admin

Formule 1 GP Groot-Brittannië Programma – Op het circuit van Silverstone in Engeland gaat zondag de twaalfde GP van start. Op het circuit, de Britse thuishaven van de motorsport zullen de formule 1 bolides zondagmiddag over 52 ronden beslissen wie zich de winnaar van 2024 mag noemen. Het circuit van Silverstone heeft een lengte van 5,891 kilometer met daarin 18 bochten. Het snelste rondje staat sinds 2020 op naam van Max Verstappen. De huidige wereldkampioen deed er toen 1:27.097 over.

Bekijk hieronder het volledig programma en de beschikbare streamlinkjes!

Formule 1 GP Groot-Brittannië Programma

Het programma voor het raceweekend (5 t/m 7 juli) op Silverstone ziet er als volgt uit: Vrijdag 5 juni om 13.30 uur 1e vrije training, 2e vrije training 17.00 uur. Vervolgens gaan de rijders zaterdag 6 juli om 12.30 uur van start voor de 3e vrije training, gevolgd om 16.00 uur door de kwalificatie. Zondagmiddag 7 juli staan de teams om 16.00 uur klaar voor de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië. (Bekijk hier de volledige kalender voor 2024!)

Live kijken

Zowel de trainingen, kwalificatie als de race zijn via een betaald abonnement live te zien bij ViaPlay. Wil je niet vastzitten aan een abonnement? Dan is er de mogelijkheid om gratis te kijken via één van de onderstaande streamlinkjes!

Livestream F1 GP van Groot-Brittannië

Je hoeft dus geen enkele training, kwalificatie of race te missen!

HIER KIJK JE GRATIS!

GRATIS LINKJES: #1LINK#2LINK#3LINK en #4LINK
Extra linkjes: #1stream #2stream #3stream #4stream
#5stream #6stream #7stream #8stream

Tegen betaling kan je ook hier live kijken: VIAPLAY TVZIGGO TVKPN TVFORMULA1 TV

GRATIS SPORT KIJKEN!

Sportstream24

Er zijn heel veel websites die linkjes plaatsen om gratis online sportwedstrijden te kunnen kijken. De beste streamlinkjes kan je vinden bij Sportstream24. Sportstream24 heeft zelf geen licentie om uitzendingen aan te bieden maar je kan er wel de beste linkjes vinden.

FreeSoccer

Freesoccer is een site waar je via gratis linkjes voetbal kan kijken. Hier kan je na hartelust nagenoeg alle voetbalcompetities volgen.