Formule 1 kalender 2024

Formule 1 kalender 2024

21 februari 2024 Uit Door admin

Formule 1 kalender 2024 – Bekijk hier de Formule 1 kalender voor het raceseizoen 2024. Het raceseizoen gaat op 2 maart van start in Bahrein en zal op 8 december worden afgesloten met een race in Abu Dhabi. De Formule 1 testtrainingen zijn van 21 t/m 23 februari in Sakhir.

Kijk hier alle Formule 1 races live op je tv of via een online streamingdienst! Mis geen Grand Prix en kijk ook hier weer in 2024 live!

Kijken op ViaPlay of Online via een stream

Bij sportzender ViaPlay kan je voor diverse sportwedstrijden terecht. De zender schotelt je o.a. voetbal (Bundesliga, Premier League), volleybal, formule 1, darten, hockey, rugby enz. voor. De meeste wedstrijden worden live via je tv app of via internet uitgezonden. Heb je geen abonnement op ViaPlay? Klik dan hier om een abonnement af te sluiten! Naast sportkanaal ViaPlay is het ook mogelijk om via de site Formula1 de Grand Prix te kijken. Hiervoor moet je eveneens een abonnement afsluiten. Wil je liever via een andere online streamingdienst kijken (soms gratis)? Lees dan verder onder deze advertentie en kies één van de linkjes uit om naar één van deze pagina’s te gaan! (Let op wij zenden zelf geen wedstrijden uit maar plaatsen slechts linkjes!)

Kijken via een online stream!

De meeste wedstrijden zijn (online) live te zien via een legaal streaming kanaal. Naast de legale kanalen is het ook mogelijk om te kijken naar kanalen die geen licentie hebben om de wedstrijden uit te mogen zenden. We hebben voor jou meerdere online linkjes gevonden waar je live en soms zonder kosten kan kijken. Klik op onderstaande linkjes om rechtstreeks naar de online kanalen te gaan! (Let op wij zenden zelf geen wedstrijden uit maar plaatsen slechts linkjes!)

+++Formule 1 kalender 2024+++

HIER KIJK JE IN 2024 LIVE!

VIAPLAY TVZIGGO TVKPN TVFORMULA1 TV

GRATIS LIVE STREAM LINKJES!

(Linkjes zijn beschikbaar vanaf de eerste test en racedagen!)

NOG MEER ONLINE SPORT KIJKEN!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 / STREAMPLAYER24 – De meeste sportliefhebbers kijken hun favoriete sport(en) op tv. Dit zijn meestal kanalen waar je een abonnement voor moet afsluiten. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een Online (soms gratis) dienst. Via zo’n gratis online dienst kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv (soms gratis) films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTV, VECDN en Livesoccertv. Dus neem er gerust eens een kijkje en wie weet zit er iets voor jou bij!