Formule 1 Kwalificatie en Race kijken

Formule 1 Kwalificatie en Race kijken

2021-08-22 Uit Door admin

Formule 1 Kwalificatie en Race kijken

FORMULE 1 – Nu onze Nederlandse Formule 1 topper Max Verstappen schittert tijdens de Grand Prix word het steeds leuker om te kijken. Het net loopt vol met gratis streamlinkjes van een bedenkelijke kwaliteit. Wil je GRATIS kijken naar alle Kwalificaties en Races? In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de doolhof van gratis sportstreams!

Legaal kijken met abonnement

In het verleden werden Formule 1 races uitgezonden via de kanalen van de BBC en Veronica. Echter gingen de rechten later naar Channel 4 en Ziggo Sport. Je kan een abonnement bij Ziggo afsluiten en deze delen met je vrienden.

Delen met Ziggo

Met de Ziggo Go-app kun je tegelijkertijd op drie verschillende apparaten kijken. Oftewel: jouw collega met een abonnement kan zijn inloggegevens met jou delen. Zo kijken jullie allebei in je eigen huis naar Formule 1 races. In totaal kunnen drie mensen gelijktijdig op één account kijken.

Gratis Formule 1 streams

Na de standaard abonnementen kom je in het gebied van gratis live streams. Je komt van alles tegen maar welke diensten leveren een stream van goede kwaliteit.

He’s Goal

Kies voor Formule 1, en klik vervolgens op de actuele link. Zorg dat je op het rode kruisje klikt om de stream te beginnen en gratis te kijken. Naast Formule 1 zenden ze hier ook veel voetbalwedstrijden uit. Klik hier om gratis te kijken!

CricHD

Je kan ook kijken bij CricHD. De kwaliteit van de streams ligt bij CricHD iets hoger dan op He’s Goal. Je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal of een andere sport kijken via deze site. Klik hier om gratis te kijken!

TotalSportek

Bij TotalSportek wordt er per GP wordt uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. Bovendien zijn deze streams zeer stabiel. De kwaliteit is meetstal wel wat minder. Klik hier om te beginnen met kijken!

Formule 1 Kwalificatie en Race kijken

Formule 1 Kwalificatie en Race kijken

Meer streams

Sport in Groningen, Sport in Nederland, Vipbox, StreaGaroo, Virpow en Motorsports Stream!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!