Free livestream Formule 1 GP van Spanje

Free livestream Formule 1 GP van Spanje

6 mei 2021 Uit Door admin

Free livestream Formule 1 GP van Spanje

BARCELONA – Vrijdag 7 mei gaat de vierde race van het Formule 1 Grand Prix seizoen van start. Op het programma staat dan de Grand Prix van Spanje. Gaat het Max Verstappen lukken om de zege op het Circuit de Barcelona-Catalunya in Spanje voor zich op te eisen? Zondagmiddag weten we meer.

Voor vrijdag 7 mei staan de eerste twee training op het programma. Zaterdagochtend volgt dan de derde training en dezelfde middag nog de kwalificatie. Zondagmiddag 9 mei is het programma vanaf 15.00 uur gevuld met de Formule 1 GP van Spanje 2021.

Programma Formule 1 GP van Spanje

Free livestream Formule 1 GP van Spanje

Bekijk hieronder het programma voor het hele Formule 1 weekend in Barcelona. Door op de onderstaande link te klikken ga je naar onze livestream link pagina!

VRIJDAG 7 MEI
1e Vrije Training 11:30 – 12:30
2e Vrije Training 15:00 – 16:00

ZATERDAG 8 MEI
3e Vrije Training 12.00 – 13.00
Kwalificatie 15:00 – 16:00

ZONDAG 9 MEI
RACE 15.00 uur

Klik hier om naar onze Formule 1 livestream link pagina te gaan!

‘Sportstream24″ over Sportstreams!

Meestal kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie Voetbal, Eerste Divisie Voetbal, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook!