GLORY 81 Kickboxing Live Ben Saddik - Benjamin Adegbuyi

GLORY 81 Kickboxing Live Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi

20 augustus 2022 Uit Door admin

Zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur

Zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur GLORY 81 Kickboxing Live Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi – Vanavond staan kickboksers Ben Saddik en Adegbuyi tegenover elkaar tijdens GLORY 81. Na een eerdere ontmoeting tijdens GLORY 62 in Rotterdam wist Ben Saddik te winnen door Adegbuyi knock-out te slaan. De kans dus voor Adegbuyi om zijn eer te herstellen.

Wisse verdedigt titel tegen Sousa

De partij tussen Ben Saddik en Adegbuyi is het hoofdevenement in het Duitse Düsseldorf. Naast de hoofdpartij verdedigt Donovan Wisse zijn titel in het middengewicht. Duitser Juri de Sousa is zijn tegenstander. Ook lichtgewichten Stoyan Koprivlenski en Guerric Billet nemen het tegen elkaar op. Zij zullen de winst willen pakken om het vervolgens op te willen nemen tegen lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati.

Zouggary terug in de ring

Bij het vedergewicht keert Zakaria Zouggary sinds 2019 terug in de ring. Hij neemt het op tegen GLORY-nieuwkomer Rafik Habiat.

Live kijken

De gevechten van Glory81 zijn tegen betaling te zien via YouTube en op Videoland. Hier kan je dan wel alle partijen live kijken. Wil je GRATIS via een stream kijken? Klik dan op onderstaande linkjes! We wensen je alvast veel kijkplezier!

Programma Glory81

GLORY 81 Kickboxing Live Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi

BEN SADDIK
vs
BENJAMIN ADEGBUYI

* LIVESTREAM *
1.STREAM – 2.STREAM
3.STREAM – 4.STREAM

Kijk de wedstrijd hier live op je pc of laptop!

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!