Halve Finale EK -21: Jong Spanje – Jong Portugal

Halve Finale EK -21: Jong Spanje – Jong Portugal

2021-05-30 Uit Door admin

Halve Finale EK -21: Jong Spanje – Jong Portugal

MARIBOR – De nationale voetbalteams van Spanje en Portugal onder 21 spelen donderdagavond 3 juni om 18.00 uur de halve finale van de Europese Kampioenschappen voetbal. De wedstrijd zal plaatsvinden in het Ljudski vrt-stadion in het Sloveense Maribor. De wedstrijd tussen beide partijen is live te zien via een gratis stream.

De finale van de EK -21 zal worden afgewerkt op zondag 6 juni en zal worden gespeeld in de Sloveense hoofdstad Ljubljana.

Halve Finale EK -21: Jong Spanje – Jong Portugal

Halve Finale EK -21: Nederland - Duitsland
Kijk hier live!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!