HIT IT Live Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges

HIT IT Live Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges

29 oktober 2022 Uit Door admin

HIT IT Live Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges – Kijk hier vanaf 20.00 uur live de kickbokspartij Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges.

Sport en Entertainment

Vanavond komen entertainment en sport bij elkaar in Ahoy Rotterdam. Naast kickboksen zal er ook een compleet entertainment show worden opgevoerd. Zo zijn er onder meer ook optredens van Emma Heesters, Kris Kross Amsterdam en zal oud wielrenner Michael Boogerd gaan knokken in de ring met Dan Karaty. Deze avond in Rotterdam Ahoy mag je dus absoluut niet missen.

Live kijken

De avond is live te zien via het online kanaal van HIT IT! Wil je meer informatie over gratis kickboks streamlinkjes? Klik dan op onderstaande linkjes! We wensen je alvast veel kijkplezier!

HIT IT LIVE

HIT IT Live Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges

RICO VERHOEVEN
vs
HESDY GERGES

* LIVESTREAM *
1.STREAM – 2.STREAM
3.STREAM – 4.STREAM

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!