KRC Genk – AZ live op facebook

KRC Genk – AZ live op facebook

2021-07-14 Uit Door admin

GENK – De oefenwedstrijd tussen KRC Genk en AZ uit Alkmaar is woensdagmiddag vanaf 13.00 uur live te zien op facebook. De uitzending start om 12.30 uur met een voorbeschouwing op de wedstrijd.
Peter Morren praat tijdens de voorbeschouwing onder anderen met Genk trainer John van den Brom en technisch directeur Dimitri de Condé over de voorbereiding en de start van het nieuwe seizoen.

Facebook live!

De aftrap is om 13.00 uur in de Luminus Arena in Genk. De voorbeschouwing gaat om 12.30 uur van start.
Klik op onderstaande streamlink om live te kijken!

STREAMLINK 1
STREAMLINK 2

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!