Kwalificatie Live F1 GP Azerbeidzjan 2022

Kwalificatie Live F1 GP Azerbeidzjan 2022

10 juni 2022 Uit Door admin

Kwalificatie Live F1 GP Azerbeidzjan 2022 – Zaterdag 16.00 uur kwalificatie Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan 2022. Gratis Q1, Q2 en Q3! Dit weekend racen de Formule 1 bolides over het Baku City Circuit in Azerbeidzjan. Bekijk hier de kwalificatie, het tijdschema en kijk zondagmiddag de achtste Grand Prix van het seizoen gratis via een stream! Dus wil je niets missen? Kijk hier zaterdag 11 juni om 16.00 uur de kwalificatie en zondag 12 juni om 13.00 uur de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan 2022.

Volledig tijdschema F1 GP Azerbeidzjan

Het programma voor de Grand Prix van Azerbeidzjan ziet er als volgt uit: Vrijdag 10 juni 13.00 uur 1e vrije training, 16.00 uur 2e vrije training. Zaterdag 11 juni 13.00 uur 3e vrije training, 16.00 uur kwalificatie. Zondag 12 juni 13.00 uur Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan.

Gratis online kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Kwalificatie Live F1 GP Azerbeidzjan 2022

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!