La Course live bij de NOS

La Course live bij de NOS

19 juni 2021 Uit Door admin

La Course live bij de NOS

BRETAGNE – Zaterdagochtend gaat in Bretagne de achtste editie van La Cours van start. De eendaagse wielerwedstrijd voor vrouwen start zaterdag, net als de Grand Départ later op de dag bij de mannen in Brest. Het is voor zowel de deelneemsters als de fans voor de tv vroeg opstaan. De wedstrijd over 108 kilometer gaat namelijk al om 8.20 uur van start.

Live bij de NOS
De wedstrijd is vanaf 8.30 uur live te zien bij de NOS op NPO 1 en online bij NOS.nl. Van de zeven voorgaande edities stond er vijf keer een Nederlandse op het hoogste podium. Zo wisten Marianne Vos (2014 en 2019), Anna van der Breggen (2015) en Annemiek van Vleuten (2017 en 2018) deze wedstrijd al aan hun erelijst toe te voegen.

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!