Live 3e vrije training F1 GP Groot-Brittannië

Live 3e vrije training F1 GP Groot-Brittannië

1 juli 2022 Uit Door admin

Live 3e vrije training F1 GP Groot-Brittannië. Kijk hier zaterdag 2 juli gratis naar de derde vrije trainingen! KIJK HIER LIVE!

De Formule 1 bolides racen zaterdagmiddag voor de derde vrije training over het Circuit van Silverstone in Groot-Brittannië. Bekijk hier het volledig tijdschema van de tiende Grand Prix van het seizoen en kijk alle races gratis via een stream! Dus wil je niets van deze Grand Prix missen? Kijk hier dan alle trainingen, de kwalificatie en op zondag 3 juli om 16.00 uur de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië 2022.

Programma F1 GP Groot-Brittannië 2022

Het programma voor de Grand Prix van Groot-Brittannië ziet er als volgt uit: Zaterdag 2 juli 13.00 uur 3e vrije training, 16.00 uur kwalificatie. Zondag 3 juli 16.00 uur Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië.

De GP van Groot-Brittannië gratis kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix van dit seizoen uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Live 3e vrije training F1 GP Groot-Brittannië

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!