Live Stream Delbrücker SC - PSV

Live Stream Delbrücker SC – PSV

1 juli 2021 Uit Door admin

Live Stream Delbrücker SC – PSV

VOETBAL – PSV Eindhoven speelt op woensdag 7 juli een oefenduel tegen het Duitse Delbrücker SC in Delbrück, een deelstaat in Noordrijn-Westfalen. Het oefenduel is live te zien via een gratis livestream die beschikbaar is op YouTube.

De aftrap in Delbrück is om 18.00 uur. De stream is vanaf 17.45 uur beschikbaar. Kijk onder dit bericht direct naar de stream of klik op deze link om rechtstreeks naar het YouTube kanaal te gaan.

Live Stream Delbrücker SC – PSV

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!