Live Stream Olympische Wegwedstrijd Wielrennen

Live Stream Olympische Wegwedstrijd Wielrennen

23 juli 2021 Uit Door admin

Live Stream Olympische Wegwedstrijd Wielrennen

WIELRENNEN – De Nederlandse wegwielrenners gaan zaterdagochtend om 04.00 uur van start voor de Olympische wegwedstrijd. De wedstrijd gaat over 234 kilometer en is live te zien op tv en gratis stream. Het Nederlands team bestaat uit Tom Dumoulin, Bauke Mollema, Wilco Kelderman, Dylan van Baarle en Yoeri Havik. Als je vroeg opstaat hoef je niets te missen van deze wedstrijd.

Live kijken

Alle wedstrijden van de Nederlandse sporters in Tokio zijn live te zien via meerdere gratis streams. Wil je de wegwedstrijd gratis kijken? Klik dan op onderstaande streamlinkjes om naar de gratis stream te gaan. Alvast veel kijkplezier.

Live Stream Olympische Wegwedstrijd Wielrennen

STREAMLINK 1
STREAMLINK 2
STREAMLINK 3

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!