Livestream 13.45 uur: Le Samyn 2023

Livestream 13.45 uur: Le Samyn 2023

28 februari 2023 Uit Door admin

Livestream 13.45 uur: Le Samyn 2023 – In Quaregnon gaat vandaag de Waalse eendaagse wielerkoers Le Samyn van start. Le Samyn kent een mannen en vrouwen wielerwedstrijd. Beide wedstrijden gaan in Quaregnon van start en finishen in Dour. De mannen gaan om 12.25 uur van start voor 209 kilometer. Het startschot voor de vrouwenwedstrijd, over 99,4 kilometer, valt om 11.50 uur. De finish van de mannenwedstrijd is naar verwachting rond 17.10 uur.

Deze eendaagse wedstrijd is vanaf 13.45 uur live te zien bij Eurosport, Discovery+, GCN+, de Belgische tv. Heb je geen abonnement op één van deze kanalen? Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes!

Le Samyn 2023 live kijken!

Kijk hier Le Samyn 2023 gratis via een livestream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Livestream 13.45 uur: Le Samyn 2023

GRATIS STREAM!

1.STREAM – 2.STREAM
3.STREAM – 4.STREAM
5.STREAM6.STREAM

Meer linkjes!

FreesoccerStreamplayerLiveON, HesGoalLivesportoneHesGoalTVLivesoccerTVLiveTVSoccerStreamthunderSportsBayStreamwatchSportrarTV1xBITComSkySportsLIVEStreamFootballTVElevenSportsLiveTVTotalSportekWatch F1 LiveStream2WatchChricHDVIPRowServusTVGratisSportKijken(Alle linkjes werken op je PC, laptop en mobiel. Werkt een linkje niet? Wis dan even de cookies!).

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!