Livestream 15.00 uur: Critérium du Dauphiné 3e etappe

Livestream 15.00 uur: Critérium du Dauphiné 3e etappe

2023-06-06 Uit Door admin

Livestream 15.00 uur: Critérium du Dauphiné 3e etappe – Kijk hier de 3e etappe van Monistrol-sur-Loire naar Le Coteau (191.3 km) live via een stream.

Critérium du Dauphiné is live te zien op tv en via een gratis stream! Heb je geen abonnement op één van de tv kanalen waar deze wedstrijd live te zien is? Kijk dan via één van de onderstaande streamlinkjes!

Critérium du Dauphiné live kijken!

Livestream 15.00 uur: Critérium du Dauphiné 3e etappe

Critérium du Dauphiné gratis via een livestream kijken doe je bij o.a. LiveTV, Tiz-Cycling, Liveon1, Liveon2, Cyclingfans en via onze speciale linkpagina of bij Eurosport, GCN+ en Discovery Plus!

Etappe overzicht:

  • STAGE 3 06/06 194.5 KM MONISTROL-SUR-LOIRE > LE COTEAU
  • STAGE 4 06/07 31.1 KM COURS > BELMONT-DE-LA-LOIRE
  • STAGE 5 06/08 191.5 KM CORMORANCHE-SUR-SAÔNE > SALINS-LES-BAINS
  • STAGE 6 06/09 170.5 KM NANTUA > CREST-VOLAND
  • STAGE 7 06/10 148 KM PORTE-DE-SAVOIE > COL DE LA CROIX DE FER – SAINT SORLIN
  • STAGE 8 06/11 153 KM LE PONT-DE-CLAIX > LA BASTILLE

Meer linkjes!

FreesoccerStreamplayerLiveON, LivesportoneLivesoccerTVLiveTVSoccerStreamthunderSportsBayStreamwatchSportrarTV1xBITComSkySportsLIVEStreamFootballTVElevenSportsLiveTVTotalSportekWatch F1 LiveStream2WatchChricHDVIPRowServusTVGratisSportKijken(Alle linkjes werken op je PC, laptop en mobiel. Werkt een linkje niet? Wis dan even de cookies!).

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!