Livestream 15.00 uur: Sprint Shootout F1 GP Qatar

Livestream 15.00 uur: Sprint Shootout F1 GP Qatar

7 oktober 2023 Uit Door admin

Livestream 15.00 uur: Sprint Shootout F1 GP Qatar – Kijk hier live naar de Sprint Shootout voor de F1 GP in Qatar.

Bekijk hier naast de Sprint Shootout ook het programma voor de F1 GP van Qatar 2023 en de beschikbare livestream linkjes. Dus wil je niets van de 18e F1-race missen? Kijk hier vanaf vrijdag 6 oktober de training, kwalificatie, sprintkwalificatie, sprintrace en de Grand Prix op zondag 8 oktober live!

Programma Formule 1 Grand Prix Qatar 2023

Vrijdag 6 oktober 15.30 uur Practice 1, 19.00 uur Qualifying. Zaterdag 7 oktober 15.00 uur Sprint Shootout, 19.30 uur Sprintrace. Zondag 8 oktober 19.00 uur Formule 1 Grand Prix Qatar 2023.

De Formule 1 Grand Prix Qatar 2023 gratis kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Livestream 15.00 uur: Sprint Shootout F1 GP Qatar

KIJK HIER LIVE!
1LINK 1 – 2LINK 2
3LINK 3 – 4LINK 4
5LINK 5 – 6LINK 6
7LINK 7 – 8LINK 8
9LINK 9 – 0LINK 0

(de linkjes worden voor en tijdens de wedstrijd bijgewerkt!)

Extra linkjes: 1Watch2Watch3Watch4Watch5Watch6Watch

Meer linkjes!

FreesoccerStreamplayerLiveON, LivesportoneLivesoccerTVLiveTVSoccerStreamthunderSportsBayStreamwatchSportrarTV1xBITComSkySportsLIVEStreamFootballTVElevenSportsLiveTV, TotalSportek, Watch F1 Live, Stream2Watch, ChricHD, VIPRow, ServusTV, GratisSportKijken. (Alle linkjes werken op je PC, laptop en mobiel. Werkt een linkje niet? Wis dan even de cookies!).

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!