Livestream 17.00 uur: F1 Grand Prix Oostenrijk Kwalificatie

Livestream 17.00 uur: F1 Grand Prix Oostenrijk Kwalificatie

2023-06-30 Uit Door admin

Livestream 17.00 uur: F1 Grand Prix Oostenrijk Kwalificatie – Kijk vrijdag vanaf 17.00 uur live naar de kwalificatie voor de GP van Oostenrijk.

Tweede vrije training

Nadat de 1e training en de sprintkwalificatie erop zitten volgt zaterdagmiddag om 12.30 uur de 2e vrije training. Ook de 2e training is hier live te zien via streamlinkjes. Vanaf 16.30 uur volgt dan live de kwalificatie voor de startopstelling van zondagmiddag.

Bekijk hier het programma en de gratis beschikbare streamlinkjes! Kijk hier vanaf vrijdag 30 juni alle trainingen, de sprintkwalificatie en de Grand Prix op zondagmiddag live!

Programma F1 Grand Prix van Oostenrijk 2023

Vrijdag 30 juni 13.30 uur 1e vrije training, 17.00 uur kwalificatie. Zaterdag 1 juli 12.30 uur 2e vrije training, 16.30 uur sprintkwalificatie. Zondag 2 juli 15.00 uur Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2023.

De Formule 1 GP van Oostenrijk gratis kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 GP van Oostenrijk 2023

KIJK HIER LIVE!
1.LINK 1 – 2.LINK 2
3.LINK 3 – 4.LINK 4
5.LINK 5 – 6.LINK 6

(De linkjes worden vlak voor aanvang bijgewerkt!)

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!