Livestream Borussia Dortmund – Bayern München

Livestream Borussia Dortmund – Bayern München

2021-08-14 Uit Door admin

Livestream Borussia Dortmund – Bayern München

DORTMUND – Dinsdagavond 17 augustus spelen Borussia Dortmund en FC Bayern München in het Signal Iduna Parkom in Dortmund de finale om de Duitse Supercup. De wedstrijd om de zogenaamde DFL-Supercup is live te zien op de Duitse tv en een speciale gratis stream. De aftrap in Dortmund is om 20.30 uur.

Live kijken

Kijk hier de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayern München gratis via een stream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

Livestream Borussia Dortmund – Bayern München

STREAMTIP 1STREAMTIP 2

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 –  Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk sport kijken via een gratis live stream. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!