Livestream EK kwartfinale Jong Oranje – Jong Frankrijk

Livestream EK kwartfinale Jong Oranje – Jong Frankrijk

2021-05-25 Uit Door admin

Livestream EK kwartfinale Jong Oranje – Jong Frankrijk

BOEDAPEST – Oranje onder 21 speelt maandagavond 31 mei om 18.00 uur in de kwartfinale van de Europese Kampioenschappen voetbal in de Bozsik Aréna in Hongarije tegen Jong Frankrijk. De wedstrijd tussen beide partijen is live te zien via een gratis stream.

De halve finales worden afgewerkt op 3 juni en de finale is op 6 juni in de Sloveense hoofdstad Ljubljana.

Livestream EK kwartfinale Jong Oranje – Jong Frankrijk

Livestream Jong Oranje - Jong Frankrijk
Kijk hier live!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!