Livestream EK Wielrennen 2021

Livestream EK Wielrennen 2021

10 september 2021 Uit Door admin

Livestream EK Wielrennen 2021

TRENTO – In het Italiaanse Trento worden van 8 tot en met 12 september de Europese Kampioenschappen wielrennen op de weg gehouden. Tijdens het Europees toernooi komen zowel de Junioren, U21 en de Elite rijders aan de start. Alle wedstrijden zijn live te zien op televisie en via een gratis stream. Bekijk hier de startlijsten en de livetiming!

Livestream EK Wielrennen 2021

Kijk hier de Europese Kampioenschappen op de weg gratis via een stream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Uitzendschema: 8 september 14.30 uur, 9 september 10.45 uur en 16.00 uur, 11 september 10.45 uur en 14.15 uur en 12 september 14.00 uur. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

Livestream EK Wielrennen 2021

EK Wielrennen 2021

STREAMTIP 1STREAMTIP 2

Meer Streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 –  Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk sport kijken via een gratis live stream. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!