Livestream EK Wielrennen wegwedstrijd voor vrouwen

Livestream EK Wielrennen wegwedstrijd voor vrouwen

2022-08-20 Uit Door admin

Livestream EK Wielrennen wegwedstrijd voor vrouwen – Met 129,8 kilometer voor de boeg gaan de vrouwen zondag om 10.30 uur van start voor de wegwedstrijd. Lorena Wiebes, Ellen van Dijk, Riejanne Markus, Charlotte Kool, Floortje Mackaij, Jeanne Korevaar en Anouska Koster komen voor Nederland in actie. Aangezien de verwachtingen zijn dat het een sprintfinale zal worden is Lorena Wiebes de kopvrouw.

Wil je niets missen van de EK Wielrennen op de weg? Kijk hier dan de hele dag live! Klik op onderstaande linkjes om live te kijken via een stream!

EK Wielrennen live kijken!

Kijk hier de Europese Kampioenschappen wielrennen op de weg voor vrouwen gratis. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

EK Wielrennen 2022

Livestream EK Wielrennen wegwedstrijd voor vrouwen

GRATIS STREAM!

1.STREAM – 2.STREAM
3.STREAM – 4.STREAM
5.STREAM – 6.STREAM

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / STREAMPLAYER24 / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / STREAMPLAYER24 en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!