Livestream Formule 1 GP van Frankrijk (Copyright SIG)

Livestream Formule 1 GP van Frankrijk

20 juni 2021 Uit Door admin

Livestream Formule 1 GP van Frankrijk

FORMULE 1 – Vrijdag 18 juni gaat de zevende race van het Formule 1 Grand Prix seizoen van start. Op het programma staat dan de Grand Prix van Frankrijk. Gaat het Max Verstappen lukken om de zijn eerste plaats in het WK klassement te behouden? Zondagmiddag weten we meer.

Voor vrijdag 18 juni staan de eerste twee training op het programma. Zaterdagochtend volgt dan de derde training en dezelfde middag nog de kwalificatie. Zondagmiddag 20 juni is het programma vanaf 15.00 uur gevuld met de Formule 1 GP van Frankrijk 2021.

Programma Formule 1 GP van Frankrijk

Livestream Formule 1 GP van Frankrijk

Bekijk hieronder het programma voor het hele Formule 1 weekend op het Franse Circuit Paul Ricard. Door op de onderstaande link te klikken ga je naar onze livestream link pagina!

VRIJDAG 18 JUNI
1e Vrije Training 11:30 – 12:30
2e Vrije Training 15:00 – 16:00

ZATERDAG 19 JUNI
3e Vrije Training 12.00 – 13.00
Kwalificatie 15:00 – 16:00

ZONDAG 20 JUNI
RACE 15.00 – 17.00

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook!