Livestream Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

Livestream Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

25 juni 2021 Uit Door admin

Livestream Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

FORMULE 1 – Vrijdag gaat de negende race van het Formule 1 Grand Prix seizoen van start. Opnieuw rijden de coureurs op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Echter staat dit weekend de Grand Prix van Oostenrijk op het programma. Gaat het Max Verstappen opnieuw lukken om een Grand Prix zege aan zijn erelijst toe te voegen? Zondagmiddag 4 juli weten we het. Dan gaat om 15.00 uur de Grand Prix van Oostenrijk van start.

Voor vrijdag 2 juli staan er weer twee training op het programma. Zaterdagochtend volgt dan de derde training en dezelfde middag nog de kwalificatie. Zondagmiddag 2 juli is het programma vanaf 15.00 uur gevuld met de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk 2021.

Het programma voor de GP van Oostenrijk ziet er als volgt uit:

VRIJDAG 2 juli:
1e Vrije training 11.30 – 12.30
2e Vrije training 15.00 – 16.00
ZATERDAG 3 juli:
3e Vrije training 12.00 – 13.00
KWALIFICATIE 15.00 – 16.00
ZONDAG 4 juli:
RACE 15.00 – 17.00

Livestream

Livestream Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk

Alle Formule 1 races van het seizoen 2021 live te zien bij Ziggo Sport. Naast de betaalzender Ziggo Sport zijn er ook diverse gratis livestreams beschikbaar. Meer hierover vind je HIER!!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!