Livestream MotoGP van Catalonië 2021

Livestream MotoGP van Catalonië 2021

2021-06-03 Uit Door admin

Livestream MotoGP van Catalonië 2021

Livestream MotoGP van Catalonië 2021 : Start vrijdag 4 t/m zondag 6 juni. Wist je dat ook ‘Alle wedstrijden in de MotoGP 2021 hier live te zien zijn? Neem een kijkje bij onze streamlinkjes of kijk op de kalender wanneer de races plaats vinden.

De races

We verwachten op het Circuit de Barcelona-Catalunya spannende races. Alle rijders zullen voor de volle winst gaan. Dus klik op het MotoGP logo, ga er lekker voor zitten en geniet van alle wedstrijden in MotoGP van Italië. We wensen je veel kijkplezier!

Tijdschema MotoGP GP van Catalonië

Datum:
4 juni
4 juni
5 juni


6 juni
6 juni
Training:
VT1
VT2
VT3
VT4
Q1
WARM-UP
RACE
Aanvang:
09.55 uur
14.10 uur
09.55 uur
13.30 uur
14.10 uur
09.40 uur
15.00 uur

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!