Livestream MotoGP van Portugal

Livestream MotoGP van Portugal

24 april 2022 Uit Door admin

Livestream MotoGP van Portugal – Kijk hier van 22 tot en met 24 april gratis naar de MotoGP van de Portugal 2022. Alle trainingen, kwalificaties en races zijn live te zien via onderstaande gratis linkjes.

Gratis MotoGP kijken!

Mis geen race en kijk hier alle MotoGP races gratis via een stream. Alle wedstrijden zijn gratis te zien via één van onderstaande linkjes, op onze MotoGP pagina en op de speciale streampagina. We wensen je alvast veel kijkplezier!

Livestream MotoGP van Portugal

= LIVESTREAM =

DagSessieNederlandse tijd
Vrijdag 22 april1e vrije training10.55 uur
 2e vrije training15.10 uur
Zaterdag 23 april3e vrije training10.55 uur
 4e vrije training14.30 uur
 Q115.10 uur
 Q215.35 uur
Zondag 24 aprilWarm-up10.40 uur
 Race14.00 uur

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!