Livestream Waalse Pijl 2022

Livestream Waalse Pijl 2022

19 april 2022 Uit Door admin

Livestream Waalse Pijl 2022 – Kijk hier woensdag 20 april vanaf 11.10 uur live naar de wielerklassieker de Waalse Pijl 2022. De dag gaat om 08.35 uur van start met de wedstrijd voor vrouwen. Na 133,4 kilometer fietsen volgt tussen 12.07/12.30 uur de finish op Mur de Huy. De mannenwedstrijd, over ruim 200 kilometer en gaat om 11.25 uur van start in Blegny. De finishlijn ligt, na ruim 200 kilometer te hebben gefietst, tussen 16.20/16.45 uur eveneens in Huy.

Wat de live-uitzending van de mannen betreft, zijn zowel de NOS, Sporza op Eén als Eurosport 2 vanaf 13.00 uur present voor de hele finale van de mannenwedstrijd. Heb je geen abonnement op één de bovengenoemde kanalen? Kijk dan gratis via onderstaande streamlink!

Livestream Waalse Pijl 2022

Kijk hier de wielerklassieker de Waalse Pijl 2022 gratis via een livestream. Klik op onderstaande link om live te kijken. Alvast veel kijkplezier!

WAALSE PIJL 2022

KLIK EN KIJK GRATIS!

GRATIS STREAM!

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / STREAMPLAYER24 / SPORTSTREAM24 / SPORTINGRONINGEN– Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / STREAMPLAYER24 en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!