Livestream WK baanwielrennen 2022

Livestream WK baanwielrennen 2022

2022-10-16 Uit Door admin

Livestream WK baanwielrennen 2022 – Kijk hier van 12 t/m 16 oktober live naar de WK baanwielrennen in Saint Quentin en Yvelines. Bekijk hier het programma en de linkjes om gratis te kijken!

Het WK baanwielrennen is live te zien op de televisie en via een livestream. Heb je geen abonnement op één van deze kanalen? Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes!

Het Nederlands team ziet er als volgt uit:
Sprintonderdelen:

Mannen:

Teamsprint: Roy van den Berg, Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland en Tijmen van Loon (reserve)
Sprint: Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland, Sam Ligtlee. Keirin: Harrie Lavreysen, Jeffrey Hoogland, Tijmen van Loon. Kilometer: Jeffrey Hoogland

Vrouwen:

Teamsprint: Kyra Lamberink, Shanne Braspennincx, Hetty van de Wouw, Steffie van der Peet
Sprint: Hetty van de Wouw, Laurine van Riessen. Keirin: Shanne Braspenincx, Steffie van der Peet. 500 meter: Kyra Lamberink, Hetty van de Wouw

Duuronderdelen:

Mannen:

Omnium: Vincent Hoppezak. Koppelkoers: Yoeri Havik en Jan-Willem van Schip. Scratch: Roy Eefting. Afvalkoers: Philip Heijnen. Puntenkoers: Yoeri Havik
Vrouwen:

Ploegenachtervolging: Amber van der Hulst, Maike van der Duin, Daniek Hengeveld, Marit Raaijmakers en Mylene de Zoete. Omnium: Maike van der Duin. Koppelkoers: Marit Raaijmakers en Maike van der Duin. Scratch: Maike van der Duin. Puntenkoers: Daniek Hengeveld. Individuele achtervolging: Daniek Hengeveld. Afvalrace: Mylene de Zoete

WK baanwielrennen live kijken!

Kijk hier de WK baanwielrennen gratis via een livestream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Livestream WK baanwielrennen 2022

GRATIS STREAM!

1.STREAM - 2.STREAM
3.STREAM - 4.STREAM
5.STREAM - 6.STREAM

Meer linkjes!

FreesoccerStreamplayerLiveON, HesGoalLivesportoneHesGoalTVLivesoccerTVLiveTVSoccerStreamthunderSportsBayStreamwatchSportrarTV1xBITComSkySportsLIVEStreamFootballTVElevenSportsLiveTVTotalSportekWatch F1 LiveStream2WatchChricHDVIPRowServusTVGratisSportKijken(Alle linkjes werken op je PC, laptop en mobiel. Werkt een linkje niet? Wis dan even de cookies!).

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!