Mathieu van der Poel pakt veldrijden op in Herentals

Mathieu van der Poel pakt veldrijden op in Herentals

15 december 2023 Uit Door admin

Mathieu van der Poel pakt veldrijden op in Herentals – Mathieu van der Poel pakt zaterdagmiddag de draad in het veldrijden weer op. Van der Poel gaat van start bij de X2O veldrit in Herenstals. Mathieu had zijn seizoensstart voorbehouden voor de Exact Cross in Mol maar besliste al een week eerder het veld in te duiken. Wil je de veldrit in Herentals hier live kijken? Lees dan snel verder!

Mathieu van der Poel pakt veldrijden op in Herentals

Livestream 13.45 uur X2O Trofee Herentals 2023 – Kijk hier zaterdag live naar de X2O Trofee in Herentals. Start vrouwen 13.45 uur, mannen 15.00 uur! Herenstal Crosst maakt deel uit van de X2O Trofee competitie.

De meeste veldritten zijn live te zien op de Belgische en Nederlandse televisie en bij Eurosport en op Discovery Plus. Heb je geen abonnement op Eurosport? Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes!

Veldrijden kijken zonder abonnement!

Nagenoeg alle veldritten worden live uitgezonden bij Eurosport. Voor deze dienst heb je, om live te kunnen kijken, een abonnement nodig. Ben je van plan een abonnement op Eurosport te nemen? Klik dan hier! Kies je er voor om gratis te kijken via een streamlinkje? Klik dan hier of lees dit bericht verder en klik op één van de onderstaande (rechtstreekse) streamlinkjes! We wensen je alvast veel kijkplezier! (Let op wij zenden zelf geen wedstrijden uit maar plaatsen slechts linkjes!)

Livestream 13.45 uur X2O Trofee Herentals 2023

KIJK HIER LIVE!

1.STREAM-2.STREAM
3.STREAM-4.STREAM
5.STREAM-6.STREAM

(Alle linkjes werken op je PC, laptop en mobiel. Werkt een linkje niet? Wis dan even de cookies!)

LIVE SPORT KIJKEN VIA EEN SPORTSTREAM!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!