PDC WK Darts: Van Gerwen in kwartfinale tegen Williams

PDC WK Darts: Van Gerwen in kwartfinale tegen Williams

2024-01-01 Uit Door admin

PDC WK Darts: Van Gerwen in kwartfinale tegen Williams – Michael van Gerwen en Scott Williams openen maandagavond hun kwartfinale op de PDC WK Darts in het Alexandra Palace in Londen. De vierde partij van de dag is een ontmoeting tussen Luke Humphries en Dave Chisnall.

Wil je niets missen van de kwartfinales? Ga dan naar onderstaande wedstrijdlink om vervolgens (gratis) live te kijken!

KLIK OP DE WEDSTRIJDEN OM LIVE TE KIJKEN!

(Let op wij zenden zelf geen wedstrijden uit maar plaatsen slechts linkjes waar je mogelijk wel live kan kijken!)

PDC WK Darts: Van Gerwen in kwartfinale tegen Williams

Programma Maandag 1 januari:

middagsessie 13:30 uur 2x kwartfinale, Chris Dobey – Rob Cross, Luke Littler – Brendan Dolan

avondsessie 20.00 uur 2x kwartfinale, Michael van Gerwen – Scott Williams, Luke Humphries – Dave Chisnall

GRATIS SPORT KIJKEN VIA EEN SPORTSTREAM!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!