Programma Eredivisie seizoen 2022-2023

Programma Eredivisie seizoen 2022-2023

Programma Eredivisie seizoen 2022-2023

Bekijk hier het voetbal programma voor de eredivisie seizoen 2022-2023. Het competitieprogramma betaald voetbal voor het seizoen 2022/’23 is definitief. Na de publicatie van het concept is op verzoek van enkele clubs en gemeenten nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, met name gericht op de aanvangstijden van de wedstrijden.

Het Eredivisieseizoen 2022/’23 start op vrijdag 5 augustus om 20.00 uur in het Abe Lenstra Stadion met sc Heerenveen – Sparta Rotterdam. De Keuken Kampioen Divisie begint eveneens op vrijdag 5 augustus om 20.00 uur.

Clubs in Europees verband in actie

Vijf Nederlandse clubs komen volgend seizoen uit in Europees verband (Ajax, AZ, Feyenoord, PSV, FC Twente). Afhankelijk van hun Europese prestaties zullen er nog wijzigingen worden aangebracht om het Eredivisieprogramma beter af te stemmen op de programma’s van deze clubs. Uiterlijk 31 augustus worden de speelrondes tot de winterstop waar nodig aangepast in datum en tijd, als bekend is welke clubs de groepsfase hebben bereikt. Medio november gebeurt dat voor de speelrondes 21 tot en met 32, als bekend is welke clubs Europees overwinteren.

Wedstrijden Eredivisie 22/23

Stand Eredivisie 22/23

Table by livesoccertv.com /Sportstream24.nl

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!