De São Paulo Formule 1 GP 2023

São Paulo Formule 1 GP 2023

2 november 2023 Uit Door admin

FORMULE 1

De São Paulo Formule 1 GP 2023 staat in het teken van een sprintweekend. Bekijk hier het volledig programma van de São Paulo Formule 1 GP.

Het sprintweekend op het Autódromo José Carlos Pace gaat vrijdag 3 november van start met de enige vrije training van het weekend en zal zondag om 18.00 uur worden afgesloten met de São Paulo Formule 1 GP 2023.

Programma São Paulo GP

Vrijdag 3 november 15.30 uur vrije training, 19.00 uur kwalificatie (18.25 uur voorbeschouwing). Zaterdag 4 november 15.00 uur Sprint Shootout (voorbeschouwing 14.40 uur), 19.30 uur Sprint Race (18.55 uur voorbeschouwing). Zondag 5 november 18.00 uur Formule 1 GP Brazilië 2023 (16.55 uur voorbeschouwing).

De São Paulo Formule 1 GP live kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om live te kunnen kijken! Klik op onderstaande link om naar één van deze kanalen te gaan. Alvast veel kijkplezier!

Formule 1 GP van São Paulo 2023

KIJK HIER LIVE!

VIAPLAY TVZIGGO TVKPN TVFORMULA1 TV

Live Stream linkjes!

1LINK 1 – 2LINK 2
3LINK 3 – 4LINK 4
5LINK 5 – 6LINK 6
7LINK 7 – 8LINK 8
9LINK 9 – 0LINK 0

(De onlinelinkjes worden vlak voor en tijdens de wedstrijd(en) bijgewerkt!)

LIVE SPORT KIJKEN VIA SPORTSTREAM24 LINKJES!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTV, VECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!