EK zwemmen live via livestream en tv

EK zwemmen live via livestream en tv

2021-05-23 Uit Door admin

EK zwemmen live via livestream en tv

EK zwemmen live via livestream en tv

BOEDAPESTVan maandagmiddag 17 tot en met zondag 23 mei zijn de Europese Kampioenschappen zwemmen in het Hongaarse Boedapest. De NOS doet iedere avond vanaf 18.00 uur live verslag van de wedstrijden. Op NPO 2 is het verslag van de dag iedere avond tussen 19:00 en 20:00 uur live te zien. Ook kan je de EK Zwemmen dagelijks live kijken via de stream. Klik hiervoor op deze link!

Halve finales en finales

De beste langebaanzwemmers van Europa komen in Boedapest in actie. De halve finales en finales zijn in de avond en worden bij de live uitgezonden. De series zijn te volgen via deze link!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Gratis voetbal kijken!

Het hele voetbalseizoen kan je hier via de live-stream linkjes gratis Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Europa League en Champions League voetbal kijken. Alle wedstrijden weer live uitgezonden door de (betaal) sportzender Fox Sport, (betaal) sportzender Ziggo Sport en de NOS (meestal samenvattingen). Gelukkig zijn er ook meerdere stream diensten die alle wedstrijden gratis online en zonder verdere kosten of abonnementen aanbieden.

Volg ons ook op twitter en facebook!