Live stream Veldrijden

Live stream Veldrijden

Live stream Veldrijden

Live stream Veldrijden – Het veldrit seizoen is weer van start gegaan! De toprijders zijn er klaar voor en zullen het hele veldritseizoen weer in hun klasse gaan strijden om het begeerde eremetaal. Op deze pagina kan je het hele veldritseizoen alle wedstrijden volgen via speciale livestream linkjes. Dus mis niets en kom regelmatig terug om via de beschikbare wedstrijdlinkjes gratis naar het veldrijden te kijken. Alvast veel kijkplezier!

Livestream

Veldritkalender 2022/2023

 
November
vrijdag 11/11 Jaarmarktcross Niel > SP?
zaterdag 12/11 Leuven
zondag 13/11 Beekse Bergen > Wereldbeker
zaterdag 19/11 Merksplas > SP
zondag 20/11 Overijse > Wereldbeker
zaterdag 26/11 Kortrijk > X²O
zondag 27/11 Hulst (Nederland) > Wereldbeker
December
zaterdag 3/12 Gavere > SP
zondag 4/12 Antwerpen > Wereldbeker
zaterdag 10/12 Essen
zondag 11/12 ? > Wereldbeker
vrijdag 23/12 Zilvermeercross Mol 
zaterdag 17/12 Val di Sole (Ita) > Wereldbeker
maandag 26/12 Dendermonde > Wereldbeker
dinsdag 27/12 Heusden-Zolder > SP
woensdag 28/12 Diegem > SP
vrijdag 30/12 Azencross Loenhout > X²O
Januari
zondag 1/1 GP Sven Nys in Baal > X²O
dinsdag 3/1 Herentals > X²O (ipv 4/1 cfr UCI)
donderdag 5/1 Duinencross Koksijde > X²O
zaterdag 7/1 Gullegem
zondag 8/1 Zonhoven > Wereldbeker
zaterdag 14 en zondag 15/1 BK, NK, etc
maandag 16/1 Otegem
zaterdag 21/1 Zonnebeke
zondag 22/1 Benidorm (Spanje) > Wereldbeker
zaterdag 28/1 Flandriencross Hamme > X²O
zondag 29/1 Besançon (Fra) > Wereldbeker
Februari
zaterdag 4 en zondag 5/2 WK in Hoogerheide (Ned)

GRATIS SPORT KIJKEN VIA EEN SPORTSTREAM!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!