F1 Live GP Frankrijk kwalificatie

F1 Live GP Frankrijk kwalificatie

2022-07-23 Uit Door admin

F1 Live GP Frankrijk kwalificatie

F1 Live GP Frankrijk kwalificatie – Zaterdag 23 juli staat om 16.00 uur de kwalificatie op het programma. KIJK DE KWALIFICATIE HIER LIVE! Bekijk hier ook het tijdschema, programma en de gratis beschikbare streamlinkjes! Mis niets en kijk het hele weekend alle trainingen, de kwalificatie en de Grand Prix op zondagmiddag 24 juli live.

F1 Live programma GP van Frankrijk

Het volledig programma voor de Grand Prix van Frankrijk ziet er als volgt uit: Vrijdag 22 juli 14.00 uur 1e vrije training, 2e vrije training 17.00 uur. Zaterdag 23 juli 13.00 uur 3e vrije training, 16.00 uur kwalificatie. Zondag 24 juli 15.00 uur Formule 1 Grand Prix van Frankrijk.

De GP van Frankrijk gratis kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Live GP Frankrijk kwalificatie

KIJK HIER LIVE!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!