F1 Live Sprintrace Grand Prix Oostenrijk

F1 Live Sprintrace Grand Prix Oostenrijk

9 juli 2022 Uit Door admin

F1 Live Sprintrace Grand Prix Oostenrijk

Na twee vrije training en kwalificatie is het zaterdag 9 juli vanaf 16.30 uur tijd voor de F1 Live Sprintrace Grand Prix Oostenrijk. KIJK HIER LIVE!

Sprintweekend

De Formule 1 teams zijn de afgelopen week afgereisd naar de Red Bull Ring in Oostenrijk. De coureurs zullen zich in dit sprintweekend moeten gaan plaatsen voor de mooiste startplekken op zondag. Het programma ziet er dan ook iets anders uit. Vrijdag 8 juli zijn de teams van start gegaan met de eerste vrije en de kwalificatie voor de Sprintkwalificatie van zaterdag. Vandaag is de de tweede vrije training afgewerkt en staat nu de Sprintkwalificatie voor de startopstelling van zondagmiddag op het programma.

Programma:

Het volledig programma voor de Grand Prix van Oostenrijk ziet er als volgt uit: Vrijdag 8 juli 13.30 uur 1e vrije training, 17.00 uur kwalificatie. Zaterdag 9 juli 12.30 uur 2e vrije training, 16.30 uur Sprintkwalificatie. Zondag 10 juli 15.00 uur Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk.

De GP van Oostenrijk gratis kijken!

Ondanks dat wij zelf geen rechten bezit om de Formule 1 Grand Prix uit te zenden hebben we voor jullie wel linkjes om gratis live te kijken! Klik op onderstaande link om naar één van de linkpagina te gaan. Alvast veel kijkplezier!

F1 Live Sprintrace Grand Prix Oostenrijk

Kijk hier live!

LINK 1LINK 2

LINK 3LINK 4

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVHesgoal TVHesgoal.comVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!