GLORY89: Livestream Badr Hari vs Uku Jürjendal

GLORY89: Livestream Badr Hari vs Uku Jürjendal

7 oktober 2023 Uit Door admin

GLORY89: Livestream Badr Hari vs Uku Jürjendal – Kijk hier vanaf 20.00 uur live kickboksen met als Main Event Hari vs Jürjendal. Wil je alle spannende gevechten van GLORY89 op televisie of online kijken? Kies dan onder dit bericht voor zowel de betaal als gratis beschikbare linkjes!

Fight card GLORY89

Naam kickbokser:Naam kickbokser:
Badr Hari vsUku Jürjendal
PetchvsDavid Mejia
Stoyan Koprivlenski vsSorin Caliniuc
Levi RigtersvsMartin Terpstra 
Luis TavaresvsBogdan Stoica
Aleksandar PetrovvsKarim Mabrouk
Mohamed TouchassievsEduard Aleksanyan
Eduard GafencuvsTeodor Hristov
Chris WunnvsDragomir Petrov

Live kijken

De gevechten van Glory89 zijn tegen betaling te zien via YouTube en op Videoland (Je kan ook een proefabonnement nemen. Bevalt het niet dan kan je het abonnement binnen de proefperiode gratis opzeggen). Hier kan je dan wel alle partijen live kijken. Wil je GRATIS via een stream kijken? Klik dan op onderstaande linkjes! Mogelijk zijn daar streams te vinden waar je live en gratis kan kijken! We wensen je alvast veel kijkplezier!

GLORY89: Livestream Badr Hari vs Uku Jürjendal

* LIVESTREAM *
1.STREAM – 2.STREAM
3.STREAM – 4.STREAM
5.STREAM – 6.STREAM
(de linkjes worden voor aanvang bijgewerkt!)

GRATIS KIJKEN VIA SPORTSTREAMS

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTVVECDN en Livesoccertv.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!