Live 19.00 uur marathon in Noordlaren

Live 19.00 uur marathon in Noordlaren

10 januari 2024 Uit Door admin

Live 19.00 uur marathon in Noordlaren – Deze tweede marathon op natuurijs is vanavond live te zien via een stream! De vrouwen gaan om 19.00 uur van start. De mannen volgen om 20.15 uur. De tweede marathon op natuurijs is live te zien via onderstaande streamlinkjes!

De meeste schaatswedstrijden/toernooien zijn live te zien op televisie of via een livestream. Volg hier gratis via één van de onderstaande streamtips alle belangrijke toernooien en wedstrijden!

Live schaatsen kijken!

Kijk hier alle beschikbare schaatswedstrijden gratis via een stream. Ondanks dat wij zelf geen uitzendrechten heeft om deze wedstrijd (en) uit te mogen zenden, kunnen we je wel helpen aan linkjes helpen om gratis te kunnen kijken. Klik op onderstaande linkjes om naar één van de streampagina’s te gaan. We wensen je alvast veel kijkplezier!

Live 19.00 uur marathon in Noordlaren

KIJK HIER LIVE!
1. LINK 1 – 2. LINK 2
3. LINK 3 – 4. LINK 4

NOG MEER ONLINE SPORT KIJKEN!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 / STREAMPLAYER24 – De meeste sportliefhebbers kijken hun favoriete sport(en) op tv. Dit zijn meestal kanalen waar je een abonnement voor moet afsluiten. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een Online (soms gratis) dienst. Via zo’n gratis online dienst kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv (soms gratis) films, televisie en sportwedstrijden kijken. Dus neem er gerust eens een kijkje en wie weet zit er iets voor jou bij!