Live Luik-Bastenaken-Luik

Live Luik-Bastenaken-Luik

2021-04-24 Uit Door admin

Luik-Bastenaken-Luik

Kijk hier gratis!!!

Live Luik-Bastenaken-Luik

De laatste voorjaarsklassieker van het wielerseizoen Luik-Bastenaken-Luik 2021 staat voor zondag 25 april op het programma. De 107e editie heeft voor de mannen een lengte van 259,5 kilometer. De vrouwen gaan zondag van start voor hun 5e editie. Deze koers heeft een lengte van 141 kilometer. Beide wielerkoersen zijn live te zien op tv en via de gratis stream!

De routekaart voor de mannenwedstrijd

De routekaart voor de vrouwenwedstrijd

Luik-Bastenaken-Luik 2021 op tv

Luik-Bastenaken-Luik 2021 is live te zien bij Sporza, NOS en op de Eurosport (Player). Wil je gratis kijken via een livestream? Klik dan hieronder op het Sportstream24 logo om gratis te kijken!

Live Luik-Bastenaken-Luik

Deel dit bericht met al je vrienden op facebook en twitter!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Nog meer streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!