Live stream Nederland vs Gibraltar

Live stream Nederland vs Gibraltar

11 oktober 2021 Uit Door admin

Live stream Nederland vs Gibraltar

Live stream Nederland vs Gibraltar – Het Nederlands voetbalelftal speelt maandagavond 11 oktober om 20.45 uur in Groep G voor de WK-kwalificatie in de Rotterdamse Kuip tegen de landenploeg van Gibraltar. Het Nederlands voetbalelftal staat na zeven wedstrijden met zestien punten bovenaan in Groep G. Noorwegen volgt met veertien punten op de tweede plaats en Turkije staat met twaalf punten derde. De ploeg van Gibraltar staat met nul punten onderaan in de groep.

Belangrijke punten

Met nog drie wedstrijden te gaan kan oranje bij winst op Gibraltar een mooie stap in de goede richting voor de WK-kwalificatie zetten. Noorwegen ontvangt maandagavond Montenegro en Turkije gaat op bezoek bij Letland. Alle drie de wedstrijden zijn te zien op televisie en via een gratis stream.

Live kijken

Kijk hier alle drie de wedstrijd via een gratis stream. Klik op onderstaande link om naar één van de streamlinkjes te gaan. Alvast veel kijkplezier! (linkjes zijn 30 min. voorafgaande van de wedstrijd beschikbaar!)

Streamtips om live te kijken!

LIVENEDERLAND vs GIBRALTARLIVE

Noorwegen vs Montenegro
Letland vs Turkije

Bekijk hier alle overige wedstrijden voor de WK-kwalificatie!

Meer streamlinkjes:

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers kijken en is er ook volop veldrijden te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sport. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / SPORT IN GRONINGEN en SPORTSTREAM24 hoef je niets te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!