Livestream 14.00 uur: EK Veldrijden in Pontchateau

Livestream 14.00 uur: EK Veldrijden in Pontchateau

4 november 2023 Uit Door admin

EK Veldrijden in Pontchateau

Livestream 14.00 uur: EK Veldrijden in Pontchateau – Kijk hier zondag live naar de EK veldrijden voor mannen en vrouwen. Kijk hier live! Vrouwen starten om 14.00 uur. De start voor de mannen is om 15.10 uur.

De meeste veldritten zijn live te zien op de Belgische en Nederlandse televisie en bij Eurosport en op Discovery Plus. Heb je geen abonnement op Eurosport? Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes!

Discovery Plus, Eurosport, TV en Internet

Nagenoeg alle veldritten worden live uitgezonden op de Eurosport Player. Voor deze dienst heb je, om live te kunnen kijken, een abonnement nodig. Ben je van plan een abonnement op de Eurosport Player te nemen? Klik dan hier! Kies je er voor om live te kijken via een streamlinkje? Klik dan hier of lees dit bericht verder en klik op één van de onderstaande (rechtstreekse) streamlinkjes! We wensen je alvast veel kijkplezier!

Livestream 14.00 uur: EK Veldrijden in Pontchateau

Vrouwen 14.00 uur, Mannen 15.10 uur

KIJK HIER LIVE!

1. STREAM – 2. STREAM
3. STREAM – 4. STREAM
5. STREAM – 6. STREAM

(Alle linkjes werken op je PC, laptop en mobiel. Werkt een linkje niet? Wis dan even de cookies!)

NOG MEER ONLINE SPORT KIJKEN!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 / STREAMPLAYER24 – De meeste sportliefhebbers kijken hun favoriete sport(en) op tv. Dit zijn meestal kanalen waar je een abonnement voor moet afsluiten. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een Online (soms gratis) dienst. Via zo’n gratis online dienst kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv (soms gratis) films, televisie en sportwedstrijden kijken. Bekende streamingsites zijn LiveTV, VECDN en Livesoccertv. Dus neem er gerust eens een kijkje en wie weet zit er iets voor jou bij!