Livestream 14.15 uur: WK Veldrijden Elite Mannen

Livestream 14.15 uur: WK Veldrijden Elite Mannen

3 februari 2024 Uit Door admin

Livestream 14.15 uur: WK Veldrijden Elite Mannen – Kijk hier zondagmiddag live naar de Elite Mannen op de WK in Tabor. Bekijk hier tevens volledig programma en de beschikbare live stream linkjes.

Discovery Plus, Eurosport, TV en Internet

Nagenoeg alle veldritten worden live uitgezonden op de Eurosport en DiscoveryPlus. Voor deze diensten heb je, om live te kunnen kijken, een abonnement nodig. Ben je van plan een abonnement op de Eurosport of DiscoveryPlus te nemen? Ga dan naar deze websites om een abonnement af te sluiten. Wil je liever live online kijken? Kies dan voor één van de onderstaande live stream diensten (gratis).

Programma WK Veldrijden Tabor 2024

Vrijdag 2 februari: 12.35 uur Team Relay.
Zaterdag 3 februari: 11:05 Junioren Vrouwen, 12:35 Beloften Mannen,14:35 Elite Vrouwen.
Zondag 4 februari: 11:05 Junioren Mannen, 12:35 Beloften Vrouwen, 14:35 Elite Mannen.

Livestream 14.15 uur: WK Veldrijden Elite Mannen

KIJK HIER LIVE!

1. STREAM – 2. STREAM
3. STREAM – 4. STREAM
5. STREAM – 6. STREAM
Linkjes worden voor/tijdens de wedstrijden bijgewerkt!

LIVE SPORT KIJKEN VIA EEN SPORTSTREAM!

FREESOCCER / F1 LIVE / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers wedstrijden via een gratis of betaald sportkanaal op tv of internet. Hierbij kunnen de kosten flink oplopen. Er is echter een goed alternatief, kijken via een gratis ‘streams’. Via zo’n gratis stream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis films, televisie en sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via zo’n stream gratis naar voetbalwedstrijden te kijken. Meestal kan je zo op eenvoudige wijze alle eredivisie, eerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Conference League, Nations League, EK’s en WK’s kijken. Maar er is natuurlijk meer als alleen voetbal. Zo zijn er ook prima werkende linkjes te vinden om Formule 1, 2 of 3 races te kijken en niet te vergeten de MotoGP en de MXGP.

In het voorjaar pakken de wielrenners weer de fiets om zich te melden voor de voorjaarsklassiekers en alle andere grote wedstrijden en koersen. In de herfst stappen de veldrijders op hun fiets om de nodige ritten door de blubber te voltooien. Ja en dan is er nog veel sport. Zo zijn er streams voor o.a. tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen, schaatsen, shorttrack, volleybal of andere niet genoemde sporten beschikbaar. Dus zet deze sportpagina bij jou favorieten zodat je geen enkele sportwedstrijd of groot sportevenement hoeft te missen! Want bij FREESOCCER / F1 LIVE en SPORTSTREAM24 zit je goed en hoef je niets te missen!