Livestream Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië 2021

Livestream Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië 2021

17 juli 2021 Uit Door admin

Livestream Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië 2021

FORMULE 1 – Vrijdag 16 juli gaat op het circuit van Silverstone de tiende race van het Formule 1 Grand Prix seizoen van start. Een bijzonder race weekend want voor de Grand Prix van Groot-Brittannië staat voor het eerst in de geschiedenis van de Formule 1 een sprintkwalificatie op het programma.

Kan Max Verstappen zich in een sprintkwalificatie ook meten met Lewis Hamilton? En pakt hij ook de overwinning op het circuit van Silverstone? Zondagmiddag 18 juli krijgen we het antwoord hierop. Dan gaat om 16.00 uur de Grand Prix van Groot-Brittannië van start.

Programma

Voor vrijdag 16 juli staat er een training op het programma en een sprintkwalificatie race. Zaterdag 17 juli volgt dan nogmaals een training en een sprintkwalificatie. Zondagmiddag 18 juli is het programma vanaf 16.00 uur gevuld met de Formule 1 Groot-Brittannië 2021.

Livestream Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië 2021

VRIJDAG 16 juli:
1e Vrije training 15.30 uur
1e Kwalificatie sprintrace 19.00 uur
ZATERDAG 17 juli:
2e Vrije training 13.00 uur
2e Kwalificatie sprintrace 17.30 uur
ZONDAG 18 juli:
RACE 16.00 uur

STREAMLINK 1STREAMLINK 2STREAMLINK 3

WATCH FREE LIVE SPORTSTREAMS

SPORT IN GRONINGEN / SPORTSTREAM24 – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis naar alle voetbalwedstrijden in de eredivisieeerste divisie maar ook UEFA Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK zijn live te zien. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer. Zo kijk je ook gratis naar de Olympische Spelen, Formule 1 races, de MotoGP en de MXGP. Ruimte is er ook voor wielrennen. Zo kan je lekker onderuitgezakt kijken naar bijvoorbeeld de Tour de France of één van de andere grote wielerklassiekers en is er ook volop veldrijden volop te zien. Ja en dan nog veel meer zoals tennis, darten, zwemmen, hockey, atletiek, judo, boksen enz… Dus zet deze pagina bij jou favorieten zodat je niets hoeft te missen!

Volg ons ook op twitter en facebook!